КАФЕДРА ДОШКІЛЬНОЇ І ПОЧАТКОВОЇ ОСВІТИ





Новини

Новини: 205
3 лют. 2020

IV модуль проєкту "Педагогіка початкової школи: фінський досвід" за темою "Інклюзивна освіта"

З 03 по 05 лютого 2020 року проходить четвертий модуль проекту "Педагогіка початкової школи: фінський досвід" за темою "Інклюзивна освіта", в якому від Одеської академії неперервної освіти беруть участь Паламарчук І.В. та Гарачук Т.В.
28 січ. 2020

Всеукраїнський конкурс "Учитель року - 2020"

З 27 по 29 січня 2020 року на базі КЗВО "Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради" проходив ІІ тур Всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2020.
28 лист. 2019

Форум учасників пілотного експерименту НУШ "Агенти змін"

28 листопада делегація Одеської області на чолі з директором Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації О.А.Лончаком та ректоркою Одеської академії неперервної освіти Задорожною Л.К. взяла участь у Форумі учасників пілотного експерименту НУШ "Агенти змін".
27 лист. 2019

Публiчнi консультацii "Якiсна i доступна дошкiльна освiта"

"Кожна дитина має доступ до якісної дошкільної освіти" - стратегічна мета МОН. 27 листопада 2019 року в м.Одеса пройшли публічні консультації "Якісна та доступна дошкільна освіта". Обговорювались питання щодо переваг здобуття дошкільної освіти у закладі; критеріїв якості дошкільної освіти; організації освітнього процесу в закладі дошкільної освіти; побудови ефективної мережі закладів та запровадження альтернативних форм здобуття дошкільної освіти; побудови ефективної мережі закладів та запровадження альтернативних форм здобуття дошкільної освіти; фінансування дошкільної освіти.
21 лист. 2019

Семінар «Моя пісня – моя Україна»

21 листопада 2019 року лабораторією дошкільної освіти КЗВО «Одеська академія неперервної освіти» проведено семінар «Моя пісня – моя Україна» для вихователів закладів дошкільної освіти. В цей день Україна відзначає вже шосту річницю Дня Гідності та Свободи.
11 лист. 2019

Наставництво як стратегія покращення якості викладання

На базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» з 11 по 13 листопада 2019 року відбувся навчальний тренінг «Наставництво як стратегія покращення якості викладання» для педагогів, які будуть здійснювати супервізію.
8 лист. 2019

Вітання з нагородженням Почесною грамотою!

8 листопада 2019 року за вагомі здобутки та особистий внесок у розвиток вітчизняної освіти і науки, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм – професора кафедри дошкільної та початкової освіти КЗВО «Одеської академії неперервної освіти Одеської обласної ради» Трунову Валентину Андріївну відзначено орденом «Науковець року 2019» та Почесною грамотою Української Федерації Вчених.
8 лист. 2019

Участь у Всеукраїнському науково-практичному семінарі «Сучасні підходи до формування здоров’язбережувальної компетентності дитини дошкільного віку»

06 - 07 листопада 2019 року у м.Суми відбувся Всеукраїнський науково-практичний семінар «Сучасні підходи до формування здоров’язбережувальної компетентності дитини дошкільного віку». Участь у якому від Одеської області взяла Паламарчук Ірина, завідувач науково-методичної лабораторії дошкільної освіти КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради»
29 жовт. 2019

Настаставницька зустріч для вчителів пілотних шкіл

29 жовтня 2019 року на базі Одеської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 26 відбулася наставницька зустріч учителів пілотних шкіл всеукраїнського та регіонального рівнів.
28 жовт. 2019

Триденний тренінг для тренерів "Методика навчання інтегрованого курсу "Я досліджую світ" у 1-2 класах ЗЗСО на засадах компетентнісного підходу"

28-30 жовтня старший викладач кафедри дошкільної та початкової освіти Гарачук Тетяна взяла участь у триденному тренінгу для тренерів "Методика навчання інтегрованого курсу "Я досліджую світ" у 1-2 класах закладів загальної середньої освіти на засадах компетентнісного підходу". Учасниками тренінгу були методисти з початкової освіти, регіональні тренери і координатори НУШ з усіх регіонів України.

Новини


20 серп. 2024
«Освітній процес в умовах кризи: баланс безпеки та якості» об’єдналася спільнота вчителів початкової школи
20 серпня в межах обласної (Не)конференції «Мистецтво навчати(ся) жити» за загальною й важливою темою «Освітній процес в умовах кризи: баланс безпеки та якості» об’єдналася спільнота вчителів початкової школи.

14 черв. 2024
ЛІТНЯ ШКОЛА "НУШ 2024/2025: МАРШРУТИ ЗМІН"
З 12 по 14 червня для вчителів початкової школи, які в 2024/2025 навчальному році будуть працювати в 1 класі, працювала літня школа «НУШ 2024/2025: маршрути змін». Метою діяльності літньої школи було сприяння саморозвитку та самовдосконалення вчителів у здатності до здійснення ефективної професійної діяльності й удосконалення педагогічної майстерності.

24 трав. 2024
Практичний інтенсив «Ресурси, стратегії, практики» для вчителів початкової школи
24 травня 2024 року на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» відбувся практичний інтенсив «Ресурси, стратегії, практики» для вчителів початкової школи. Спікер заходу Михайлова Л.М., методист НМЛ початкової освіти кафедри дошкільної і початкової освіти розкрила тему «Використання додатку Google Classroom для реалізації змішаного та дистанційного навчання у початковій школі».

Всі новини