КАФЕДРА ДОШКІЛЬНОЇ І ПОЧАТКОВОЇ ОСВІТИ





Новини

Новини: 205
30 трав. 2019

ОБЛАСНА КОНФЕРЕНЦІЯ "НОВЕ ПОКОЛІННЯ ВЧИТЕЛІВ ДЛЯ НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ: ДОСВІД РЕАЛІЗАЦІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ПРОЕКТУ"

30 травня 2019 року в Одеській академії неперервної освіти відбулась обласна конференція "Нове покоління вчителів для Нової української школи: досвід реалізації та перспективи проекту", в якій взяли участь представники закладів педагогічної освіти Одеського регіону: КЗВО "Балтський педагогічний коледж', КЗВО "Білгород-педагогічний коледж ", КЗВО "Одеський педагогічний коледж".
15 трав. 2019

Семінар «Неперервна освіта як шлях до професійного зростання вихователя»

15 травня 2019 року було проведено семінар «Неперервна освіта як шлях до професійного зростання вихователя». У семінарі взяли участь методисти Р (М) МК/ОТГ з питань дошкільної освіти. Метою семінару було підвищення фахового рівня учасників, визначення перспективи розвитку безперервної освіти дорослих, особливості професійного зростання педагога дошкільного профілю.
25 квіт. 2019

Семінар «Духовно-моральне виховання дітей дошкільного віку на засадах християнської етики»

24 квітня 2019 року на базі Южненського комунального дошкільного навчального закладу №4 «Казка» кафедрою дошкільної та початкової освіти КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» було проведено обласний семінар «Духовно-моральне виховання дітей дошкільного віку на засадах християнської етики» для методистів Р(М)МК/ОТГ.
11 квіт. 2019

Майстер-клас «LEGO-технології в роботі з дітьми дошкільного віку».

11 квітня 2019 року на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» відбувся майстер-клас для методистів Р(М)МК/ОТГ з питань дошкільної освіти за темою «LEGO-технології в роботі з дітьми дошкільного віку».
9 квіт. 2019

Обмін досвідом вчителів пілотних шкіл Південного регіону

8-9 квітня 2019 року з відбулася робоча зустріч з обміну досвідом вчителів пілотних шкіл Південного регіону.
4 квіт. 2019

Всеукраїнська нарада з питань розвитку та якості дошкільної освіти

4 квітня 2019 року у Міністерстві освіти і науки України проведено Всеукраїнську нараду з питань розвитку та якості дошкільної освіти. Дошкілля є дуже важливою суспільною складовою розвитку освіти. Поряд з тим нам треба вирішити багато питань пов'язаних з якістю дошкільної освіти, бо суспільство на сьогодні переймається не тільки формою й охопленням, а й якістю освітніх послуг, що надаються.
20 бер. 2019

Майстер-клас «Інноваційний підхід до організації художньої праці в закладах дошкільної освіти»

20 березня 2019 року спеціалістами КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» на базі Одеського ДНЗ №266 проведено обласний майстер-клас для методистів Р(М)МК та ОТГ з питань дошкільної освіти на тему: «Інноваційний підхід до організації художньої праці в закладах дошкільної освіти».
18 бер. 2019

Семінар-тренінг "Адаптивність педагога у період освітніх змін"

18 березня відбувся семінар-тренінг "Адаптивність педагога у період освітніх змін" для керівників та методистів позашкільних закладів.
26 груд. 2018

Засідання кафедри

26 грудня 2018 року відбулося засідання кафедри дошкільної та початкової освіти.
17 груд. 2018

НАСТАВНИЦТВО ЯК СТРАТЕГІЯ ПОКРАЩЕННЯ ЯКОСТІ ВИКЛАДАННЯ

На базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» 17 грудня 2018 року розпочався триденний тренінг «Наставництво як стратегія покращення якості викладання» для педагогів-тренерів, які здійснюють супервізію в початковій школі.

Новини


20 серп. 2024
«Освітній процес в умовах кризи: баланс безпеки та якості» об’єдналася спільнота вчителів початкової школи
20 серпня в межах обласної (Не)конференції «Мистецтво навчати(ся) жити» за загальною й важливою темою «Освітній процес в умовах кризи: баланс безпеки та якості» об’єдналася спільнота вчителів початкової школи.

14 черв. 2024
ЛІТНЯ ШКОЛА "НУШ 2024/2025: МАРШРУТИ ЗМІН"
З 12 по 14 червня для вчителів початкової школи, які в 2024/2025 навчальному році будуть працювати в 1 класі, працювала літня школа «НУШ 2024/2025: маршрути змін». Метою діяльності літньої школи було сприяння саморозвитку та самовдосконалення вчителів у здатності до здійснення ефективної професійної діяльності й удосконалення педагогічної майстерності.

24 трав. 2024
Практичний інтенсив «Ресурси, стратегії, практики» для вчителів початкової школи
24 травня 2024 року на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» відбувся практичний інтенсив «Ресурси, стратегії, практики» для вчителів початкової школи. Спікер заходу Михайлова Л.М., методист НМЛ початкової освіти кафедри дошкільної і початкової освіти розкрила тему «Використання додатку Google Classroom для реалізації змішаного та дистанційного навчання у початковій школі».

Всі новини