КАФЕДРА ДОШКІЛЬНОЇ І ПОЧАТКОВОЇ ОСВІТИ





Новини

Новини: 205
20 січ. 2021

НАВЧАННЯ ВИКЛАДАЧІВ ПЕДАГОГІЧНИХ КОЛЕДЖІВ І ЗАКЛАДІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ ЗА ПРОГРАМОЮ «НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА: ВІД ІДЕЇ ДО ПРАКТИКИ»

Відповідно до плану роботи КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» та кафедри дошкільної і початкової освіти в межах реалізації регіонального проєкту «Нове покоління вчителів – українській школі» 20-21січня 2021 року кафедрою дошкільної і початкової освіти, науково-методичною лабораторією початкової освіти розпочато навчання викладачів педагогічних коледжів і ЗВО за програмою «Нова українська школа: від ідеї до практики» в онлайн –режимі.
12 січ. 2021

Затверджено оновлений Базовий компонент дошкільної освіти

Затверджено оновлений Базовий компонент дошкільної освіти, що є Державним стандартом дошкільної освіти в Україні
5 січ. 2021

Наставницька зустріч для вчителів пілотних шкіл Всеукраїнського та регіонального рівнів

Відповідно плану роботи КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» 5 січня 2021 року кафедрою дошкільної і початкової освіти проведено наставницьку зустріч для вчителів пілотних шкіл Всеукраїнського та регіонального рівнів в онлайн -режимі.
15 груд. 2020

Інтерактивна школа творчого вчителя 15-18 грудня від видавництва "Ранок"

Вебінари Інтерактивної школи БЕЗКОШТОВНІ. Учасникам передбачені БЕЗОПЛАТНІ сертифікати після відповіді на тестові запитання. Долучитися до заходу можна за посиланням: http://ranok-ul.tilda.ws/
5 лист. 2020

Вебінар в форматі круглого столу для працівників дошкільної освіти «Дошкільна освіта: сходинка до НУШ»

05 листопада 2020 року проведено вебінар в форматі круглого столу для працівників дошкільної освіти «Дошкільна освіта: сходинка до НУШ».
30 жовт. 2020

Семінар для методистів закладів дошкільної освіти «Сучасні форми методичної роботи з педагогічними кадрами дошкільної освіти»

30 жовтня 2020 року проведено семінар для методистів закладів дошкільної освіти «Сучасні форми методичної роботи з педагогічними кадрами дошкільної освіти» з метою підвищення якості освітнього процесу, що відповідає сучасним вимогам, шляхом удосконалення системи методичного супроводу. Участь у семінарі прийняли 53 методиста закладів дошкільної освіти.
15 жовт. 2020

Семінар для працівників дошкільної освіти «Дошкільна і початкова освіта: алгоритми наступності»

15 жовтня 2020 року проведено онлайн-семінар для працівників дошкільної освіти «Дошкільна і початкова освіта: алгоритми наступності». На заході були присутні 68 педагогічних працівників. Наступність в освіті необхідна для створення єдиного освітнього процесу, що логічно продовжується від дитячого садка до школи. Цей процес допомагає досягти цілісного розвитку особистості.
23 вер. 2020

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ПЕДАГОГІЧНИЙ ОНЛАЙН-МАРАФОН, ПРИСВЯЧЕНИЙ ДНЮ ДОШКІЛЛЯ

23 вересня 2020 року розпочався Всеукраїнський педагогічний онлайн-марафон, присвячений професійному святу - Дню дошкілля.
17 вер. 2020

ДРУГА ЗУСТРІЧ НЕТВОРКІНГ-КЛУБУ ДЛЯ ПРАЦІВНИКІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

17 вересня 2020 року в онлайн-режимі відбулася друга зустріч нетворкінг-клубу КЗВО "Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради" для працівників дошкільної освіти за темою «Академічна доброчесність», в якій взяло участь 45 педагогів.
12 серп. 2020

ВІДКРИТЯ УЧИТЕЛЬСЬКОГО ХАБУ КЗВО «ОДЕСЬКА АКАДЕМІЯ НЕПЕРЕРВНОЇ ОСВІТИ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ»

12 серпня Голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Куций завітав до реставрованого приміщення КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради», яке знаходиться за адресою проулок Нахімова, 8. Метою візиту було ознайомлення із учительським ХАБом – єдиним в країні вільним освітнім простором, створеним на базі закладу післядипломної педагогічної освіти.

Новини


20 серп. 2024
«Освітній процес в умовах кризи: баланс безпеки та якості» об’єдналася спільнота вчителів початкової школи
20 серпня в межах обласної (Не)конференції «Мистецтво навчати(ся) жити» за загальною й важливою темою «Освітній процес в умовах кризи: баланс безпеки та якості» об’єдналася спільнота вчителів початкової школи.

14 черв. 2024
ЛІТНЯ ШКОЛА "НУШ 2024/2025: МАРШРУТИ ЗМІН"
З 12 по 14 червня для вчителів початкової школи, які в 2024/2025 навчальному році будуть працювати в 1 класі, працювала літня школа «НУШ 2024/2025: маршрути змін». Метою діяльності літньої школи було сприяння саморозвитку та самовдосконалення вчителів у здатності до здійснення ефективної професійної діяльності й удосконалення педагогічної майстерності.

24 трав. 2024
Практичний інтенсив «Ресурси, стратегії, практики» для вчителів початкової школи
24 травня 2024 року на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» відбувся практичний інтенсив «Ресурси, стратегії, практики» для вчителів початкової школи. Спікер заходу Михайлова Л.М., методист НМЛ початкової освіти кафедри дошкільної і початкової освіти розкрила тему «Використання додатку Google Classroom для реалізації змішаного та дистанційного навчання у початковій школі».

Всі новини