КАФЕДРА ДОШКІЛЬНОЇ І ПОЧАТКОВОЇ ОСВІТИ





Новини

Новини: 205
31 січ. 2022

ШКОЛА МОЛОДОГО МЕТОДИСТА ЗДО

З метою підвищення ефективності методичної роботи ЗДО, визначення перспектив у використанні ефективних форм методичної роботи для покращення якості освітнього процесу 31 січня на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» розпочала роботу «Школа молодого методиста ЗДО».
26 січ. 2022

СЕМІНАР «НАВІГАТОР ПО ПЕДАГОГІЧНОМУ ПАРКУ: ТЕХНОЛОГІЇ – ВЗАЄМОДІЯ – НАТХНЕННЯ – РЕЗУЛЬТАТ»

20 січня на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти» проходив семінар «Навігатор по Педагогічному парку: технології – взаємодія – натхнення – результат».
13 груд. 2021

ПАРТНЕРСЬКА ЗУСТРІЧ З ПРЕДСТАВНИКАМИ THE LEGO FOUNDATION

13 грудня у вчительському ХАБі «Вільний освітній простір» на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» відбулась партнерська зустріч керівництва академії і представників The LEGO Foundation.
8 груд. 2021

ПЕДАГОГІЧНА МАЙСТЕРНЯ. НЕТВОРКІНГ-КЛУБ ДЛЯ ПРАЦІВНИКІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ «БУДУЄМО ЯКІСНУ ДОШКІЛЬНУ ОСВІТУ»

08 грудня на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти» у режимі online пройшло засідання нетворкінг-клубу для працівників дошкільної освіти «Будуємо якісну дошкільну освіту».
26 лист. 2021

ТРЕНІНГ «РОЗВИТОК НАВИЧОК МІЖКУЛЬТУРНОЇ КОМУНІКАЦІЇ ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ»

26 листопада на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської об-ласної ради» у режимі online було проведено тренінг «Розвиток навичок міжкультурної комунікації дітей дошкільного віку»
23 лист. 2021

Всеукраїнська науково-практична онлайн-конференція «Педагогіка партнерства в умовах модернізації дошкільної освіти: теорія та практика»

23 листопада 2021 року на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» проведена Всеукраїнська науково-практична онлайн-конференція «Педагогіка партнерства в умовах модернізації дошкільної освіти: теорія та практика». Організатором конференції є кафедра дошкільної і початкової освіти, науково-методична лабораторія дошкільної освіти КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради».
22 лист. 2021

Методичний семінар «Реалізація наскрізних умінь на курсах підвищення кваліфікації»

22 листопада 2021 року на кафедрі дошкільної і початкової освіти відбувся методичний семінар на тему «Реалізація наскрізних умінь на курсах підвищення кваліфікації».
10 лист. 2021

Методична кав’ярня «Партнерство & Творчість»

До роботи заходу були запрошені учасники регіонального проєкту «Нове покоління вчителів для української школи» та учасники регіонального науково-методичного проєкту «ДО-НУШ».
29 жовт. 2021

Школа молодого методиста ЗДО. Вебінар – круглий стіл «Вивчення та аналіз стану освітнього процесу. ECERS – європейська рамка оцінювання якості дошкільної освіти»

29 жовтня 2021 року на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти» у режимі online проведено вебінар – круглий стіл «Вивчення та аналіз стану освітнього процесу. ECERS – європейська рамка оцінювання якості дошкільної освіти» в рамках роботи Школи молодого методиста ЗДО.
28 жовт. 2021

Наставницька зустріч «Пілотний експеримент: початкова школа. Постскриптум»

28 жовтня 2021 року на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти» у режимі online пройшла наставницька зустріч, модератором якої була завідувач науково-методичної лабораторії початкової освіти Кравець Н.Ю.

Новини


20 серп. 2024
«Освітній процес в умовах кризи: баланс безпеки та якості» об’єдналася спільнота вчителів початкової школи
20 серпня в межах обласної (Не)конференції «Мистецтво навчати(ся) жити» за загальною й важливою темою «Освітній процес в умовах кризи: баланс безпеки та якості» об’єдналася спільнота вчителів початкової школи.

14 черв. 2024
ЛІТНЯ ШКОЛА "НУШ 2024/2025: МАРШРУТИ ЗМІН"
З 12 по 14 червня для вчителів початкової школи, які в 2024/2025 навчальному році будуть працювати в 1 класі, працювала літня школа «НУШ 2024/2025: маршрути змін». Метою діяльності літньої школи було сприяння саморозвитку та самовдосконалення вчителів у здатності до здійснення ефективної професійної діяльності й удосконалення педагогічної майстерності.

24 трав. 2024
Практичний інтенсив «Ресурси, стратегії, практики» для вчителів початкової школи
24 травня 2024 року на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» відбувся практичний інтенсив «Ресурси, стратегії, практики» для вчителів початкової школи. Спікер заходу Михайлова Л.М., методист НМЛ початкової освіти кафедри дошкільної і початкової освіти розкрила тему «Використання додатку Google Classroom для реалізації змішаного та дистанційного навчання у початковій школі».

Всі новини