КАФЕДРА ДОШКІЛЬНОЇ І ПОЧАТКОВОЇ ОСВІТИ

 





Другий вебінар «Актуальні виклики для вихователів: робота з дітьми в умовах воєнного стану»

18 трав. 2022
18 травня 2022 року на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти» в онлайн режимі продовжено роботу нетворкінг-клубу «Будуємо якісну дошкільну освіту». Продовжено серію вебінарів «Актуальні виклики для вихователів: робота з дітьми в умовах воєнного стану».

18 травня 2022 року на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти» в онлайн режимі продовжено роботу   нетворкінг-клубу «Будуємо якісну дошкільну освіту». Загалом нетворкінг-клуб об’єднав 200 працівників дошкільної освіти.

Продовжено серію вебінарів «Актуальні виклики для вихователів: робота з дітьми в умовах воєнного стану».

Друга зустріч відбулася за темою: «Ознаки стресу у дітей раннього та дошкільного віку. Особливості організації освітнього процесу у післявоєнний час».    

Під час вебінару педагоги закладу дошкільної освіти ознайомились з ознаками стресу у дітей раннього та дошкільного віку. Учасники брали участь у дискусії, як ці знання використовувати під час психолого-педагогічного супроводу та підтримки дитини. Розглядались питання організації освітнього процесу у закладі освіти у післявоєнний час і особливості роботи з дітьми та батьками. В ході зустрічі педагоги ставили запитання та активно обговорювали надані рекомендації.