КАФЕДРА ДОШКІЛЬНОЇ І ПОЧАТКОВОЇ ОСВІТИ





Навчальний семінар «Психічна травма у дітей: ресурси та симптоми подолання».

6 квіт. 2022
6 квітня на кафедрі дошкільної і початкової освіти пройшов навчальний семінар «Психічна травма у дітей: ресурси та симптоми подолання».

6 квітня на кафедрі дошкільної і початкової освіти пройшов навчальний семінар  «Психічна травма у дітей: ресурси та симптоми подолання». Доповідачами семінару були викладачі кафедри та Академії. Про загальне розуміння поняття психічної травми дуже чітко і аргументовано донесла завідувач кафедри дошкільної і початкової освіти Оксана Кузнєцова. Про основні симптоми та вплив травматизації на різні сфери розвитку дитини розкрила завідувач кафедри методик та змісту освіти  Ірина Пивоварчик.

Старшими викладачами Інною Беженар та Ольгою Трофименко надано практичні рекомендації щодо ресурсів подолання психічної травми, технік їх активізації в роботі з дітьми, методичних прийомів роботи з дітьми під час кризового стану.

Семінар пройшов в теплій дружній і творчій атмосфері.





Новини


19 квіт. 2024
Дискусійний простір «Нова українська школа: рухаємось разом» (педагогічні, науковопедагогічні працівники закладів освіти. Початкова освіта)
19 квітня 2024 року відбулася третя зустріч вчителів початкової школи на дискусійному просторі за темою: «Проблемне навчання математики за НМК Світлани Скворцової і Оксани Онопрієнко: дидактико-методичні аспекти». Основним питанням для обговорення на заході було «Навчальні дослідження з використанням віртуальних лабораторій, зокрема PFET Colorado».

27 бер. 2024
Педагогічна студія «Майстерність як вимір професійної зрілості педагога»
27 березня відбулась перша сесія педагогічної студії для вчителів початкової школи «Майстерність як вимір професійної зрілості педагога».

22 бер. 2024
Дискусійний простір «Нова українська школа: рухаємось разом» //«Інтегративний підхід: проєкція на модельні програми та підручники». Початкова школа
22 березня 2024 року відбулася чергова зустріч вчителів початкової школи на дискусійному просторі за темою: «Інтеграція в освітньому процесі початкової школи. Плануємо інтегрований день». Основною метою заходу було обговорення принципів планування інтегрованого дня та визначення основних кроків його розроблення.

Всі новини