КАФЕДРА ДОШКІЛЬНОЇ І ПОЧАТКОВОЇ ОСВІТИ





ЗВЕРНЕННЯ ДО ВЧИТЕЛІВ

5 бер. 2022
Дорогі вчителі, Ви завжди були і є моральним компасом не лише для дітей, а й для усього нашого суспільства.

Зараз кожен з нас робить те, що може для нашої перемоги. Ми постійно на зв’язку з нашими учнями - комунікація, волонтерство, підтримка. 
Шановні вчителі, якщо можете - начитайте своїм учням казку. Батьки включать їм у бомбосховищі, і від рідного вчительського голосу тривога буде трохи меншою. 
 
Наразі наші діти вивчають сучасну історію України на практиці. Як би нам цього не хотілося, однак вивчають географію своєї країни за нападами на населені пункти. Уроки ОБЖД переоцінюються і стають одними із найнеобхідніших сьогодні. Українська література дає мотивацію: дух Вічного революціонера завжди з нами. 
А рідна мова - взагалі стала найдієвішою зброєю проти окупанта.
 
Звичайно, ми не раді чути стільки лайки, скільки зараз її навколо. Тихенько кожен філолог глибоко в серці сумує від того, але й пишається. А нам є чим пишатись. Адже сьогодні увесь світ бачить, який безстрашний та відважний кожен наш військовий та кожен, хто боронить Україну всіма доступними методами. І їх теж вчили Ви. І наступних навчатимете. 
 
Найголовніше - лишайтесь живими. 
Лишайтесь в безпеці. Наскільки це зараз можливо. У нас після перемоги буде дуже багато роботи - будемо навчати дітей вільної та незалежної України. Будемо розказувати про героїв. Яких, до речі, виховали та навчили теж ми. 
 
Дорогі наші вчителі, академія завжди з Вами. Ми готові підтримати, проконсультувати, надати допомогу. Нам усім треба буде навчитись говорити дітям правду про війну. На нашій сторінці та сайті щодня Ви можете знайти підтримуючі матеріли та ресурси. Звертайтесь. Ми поруч. 
 
Так, нам теж страшно. Нам всім тривожно. Але нам своє робити. Ви поруч з учнями та батьками, а ми - з вами. Телефоном, через Інтернет, але поруч. І перемога поруч. Це і Ваша заслуга, дорогі наші вчителі. 
 
Бережіть себе
Все буде Україна 
 
З повагою і вірою в перемогу
колектив КЗВО "Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради"




Новини


19 квіт. 2024
Дискусійний простір «Нова українська школа: рухаємось разом» (педагогічні, науковопедагогічні працівники закладів освіти. Початкова освіта)
19 квітня 2024 року відбулася третя зустріч вчителів початкової школи на дискусійному просторі за темою: «Проблемне навчання математики за НМК Світлани Скворцової і Оксани Онопрієнко: дидактико-методичні аспекти». Основним питанням для обговорення на заході було «Навчальні дослідження з використанням віртуальних лабораторій, зокрема PFET Colorado».

27 бер. 2024
Педагогічна студія «Майстерність як вимір професійної зрілості педагога»
27 березня відбулась перша сесія педагогічної студії для вчителів початкової школи «Майстерність як вимір професійної зрілості педагога».

22 бер. 2024
Дискусійний простір «Нова українська школа: рухаємось разом» //«Інтегративний підхід: проєкція на модельні програми та підручники». Початкова школа
22 березня 2024 року відбулася чергова зустріч вчителів початкової школи на дискусійному просторі за темою: «Інтеграція в освітньому процесі початкової школи. Плануємо інтегрований день». Основною метою заходу було обговорення принципів планування інтегрованого дня та визначення основних кроків його розроблення.

Всі новини